Afanalóg Kft. - Luvena, Liedmann termékek kizárólagos forgalmazója
Cég
 Luvena műtrágyák
Talajjavító
műtrágyák
Takarmányok
alapanyagok
 Egyéb termékek
Logisztika
Elérhetőség   
Gyep műtrágya


Gyep

EC Műtrágya

NPK műtrágya (Mg, S) 12-5,5-10,5 - (3,5-11,5)


Jellemzők:
A "Trawnik" (pázsit, gyep műtrágya) egy modern, granulált műtrágya. Minden tápanyaga könnyen felvehető. Javítja a talaj szerkezetét, ezzel biztosítva az ásványi anyagok jobb felhasználhatóságát.


Összetétel:
12.0% (N) nitrogén ammónia formában, 5.5% (P2O5) ammónium-citrát és víz semleges oldatában oldódó foszfor-pentoxid, 5.0% (P2O5) vízoldható foszfor-pentoxid, 10.5% (K2O) vízoldható kálium-oxid, 3.5% (MgO) komplett magnézium-oxid, 11.5% (S) kén.


Biztonsági előírások:
A műtrágya kiszórása közben viseljünk védő kesztyűt. Vigyázzunk, hogy szembe ne kerüljön. Irritáció esetén bő vízzel öblítsük ki a szemünket.

A műtrágyát száraz helyen tárolva minőségét korlátlan ideig megőrzi.

A műtrágya 5 és 10 kg-os kiszerelésben kapható.


Adagolása és alkalmazása:
Az ajánlott műtrágya dózist a talaj átlagos tápanyag tartalma határozza meg. A fű vetését megelőzően 14 nappal szórjunk ki 5-6 kg műtrágyát 100 négyzetméterenként. Alaposan keverjük össze a talajjal. Ezt követően alkalmazzunk 2-4 kg-ot 100 négyzetméterenként. A gyep trágyázását március-szeptember időszakban 3-5 alkalommal ajánlott megismételni (3-5 kg/100 m2). A szeptember végén kiszórt műtrágya javítja a gyep fagytűrő-képességét. Műtrágyázás után ajánlatos a gyep többszöri öntözése.


<< Vissza a Kis kiszerelésű műtrágyákhoz >>
Gyep műtrágya


Gyep
Copyright © 2013. Afanalóg Kft. Minden jog fenntartva. Weboldal készítés: Webshop & Webdesign Kft.